Despre noi

an imageCine suntem ?

Suntem o societate comerciala cu raspundere limitata, principalul obiect de activitate fiind executia de instalatii sanitare, instalatii de incalzire, scurgere, canalizare, pluviale, microcentrale termice de apartament, incalzitoare instante pentru producerea apei calde menajere, incalzitoare de apa cu acumulare pentru producerea apei calde menajere, cazane de incalzire, boilere,convertoare de uz caznic, statii de dedurizare a apei potabile, statii de pompare a apei, hidrofoare, statii de decantare si filtrare a apei, fose de acumulare si fose septice.

an imageDe ce noi ?


Inca de la infiintare, societatea si-a fixat ca obiectiv obtinerea statutului de lider pe piata lucrarilor de instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii de apa, instalatii de stingere incendiu si hidranti.

Societatea noastra se afla in randul principalilor executanti de lucrari de instalatii sanitare si instalatii termice, pe plan local si zonal.an imageAlegeti-ne pe noi si va veti convinge !


Suntem o firma recunoscuta pe plan national, avand o experienta indelungata in domeniul instalatiilor termice si sanitare. Datorita seriozitatii, precum si a profesionalismului de care am dat dovada in fiecare din lucrarile realizate, clientii apeleaza cu incredere la serviciile oferite si ne recomanda.